Våra tjänster

Engagemang, delaktighet & erfarenhet ger dig de bästa förutsättningarna till en lyckad matchning oavsett om du söker kompetens eller söker jobb. Hos oss är kunderna och kandidaterna stjärnorna, vårt jobb är att matcha och se till att ni blir än vassare.

Nedan kan du läsa vad vi kan göra för dig!

Rekrytering

Vi som jobbar på Eclipse har genomfört mängder av rekryteringar inom ekonomiområdet. Det har gett oss erfarenhet och kunskap inom ekonomiområdet som är ovärderlig för oss när vi ska hitta de bästa kandidaterna för dig. Faktum är att vi redan nu proaktivt arbetar med att hitta kandidater åt er.

Läs mer

Interimskonsult

När du med kort varsel eller över en tidsbegränsad period behöver specifik kompetens är en interimskonsult lösningen för er. Vi arbetar redan nu proaktivt med vårt nätverk för att vi kvickt ska kunna presentera lösningen för dig när du har tillfälliga behov inom ekonomiområdet.

Läs mer

Second Opinion

Har ni egna kandidater eller driver er egen rekryteringsprocess? Då erbjuder Eclipse hjälp i delar av rekryteringsprocessen i form av en objektiv och professionell bedömning för att kvalitetssäkra processen. Vi hjälper er med underlag för att ni ska kunna fatta rätt beslut.

Läs mer
Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att cookies används. Mer information. Ok!